Slackware na desktop?

Co, jak, dlaczego i po co. Dyskusje na temat pingwinków i ich zastosowania

Moderatorzy: Obiluk, xxPrZeMeK

Joghurt
Posty: 13
Rejestracja: pt cze 09, 2006 9:15 am
Lokalizacja: Obora
Kontaktowanie:

Slackware na desktop?

Postautor: Joghurt » ndz cze 18, 2006 10:11 pm

Jak w temacie, ma ktos i uzywa z powodzeniem?

Awatar użytkownika
yarzombo
Site Admin
Posty: 186
Rejestracja: czw cze 08, 2006 10:17 pm
Lokalizacja: Wro
Kontaktowanie:

Postautor: yarzombo » wt cze 20, 2006 6:14 pm

Jesli chodzi o mnie to Slack daje rade jako desktop ale szczerze mowiac ostatnio zostalem mile zaskoczony przez Mandrive 2006 ;) jako desktopa uzywam niestety XP, bo wiekszosc (99% - pozostaly procent to pdfy) mojego softu uczelnianego nie chodzi pod linuksem.. ale nie wyobrazam sobie routera na XPeku hehe

czeryna

Postautor: czeryna » pt wrz 29, 2006 7:27 am

ja mam slacka na desktopie :) niestety jest tez win xp bo przychodza znajomi i cos strarym zawsze potrzeba :)

DamianTomaszews
Posty: 2
Rejestracja: pt lip 12, 2013 8:31 am
Lokalizacja: Katowice

Postautor: DamianTomaszews » pt lip 12, 2013 8:33 am

A czy ubuntu może służyć jako system na stację roboczą ?

weekendo
Posty: 1
Rejestracja: pt mar 21, 2014 2:19 pm
Lokalizacja: Mars

Postautor: weekendo » pt mar 21, 2014 2:31 pm

Jak najbardziej Ubuntu się nadaje, ja pracuje na nim cały czas i nie jest źle. A najlepsze jest to że jest darmowy nie trzeba płacić za licencje:)

Awatar użytkownika
yarzombo
Site Admin
Posty: 186
Rejestracja: czw cze 08, 2006 10:17 pm
Lokalizacja: Wro
Kontaktowanie:

Re: Slackware na desktop?

Postautor: yarzombo » ndz lut 28, 2016 1:47 pm

Ubuntu


Wróć do „Linux”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość